top of page

Hvem er SVK?

Hei!

Mitt navn er Sebastiaan, og jeg driver SVK Bygg & Maling med stor lidenskap og glede.

 

Jeg tilbyr renovasjon av det aller meste – fra hele hjemmet til små prosjekter. Jeg kan male én vegg, eller hele huset, bytte glass i ett vindu eller i alle. 

 

Innovasjon innenfor byggfaget er viktig for meg, og jeg ønsker å bidra til en mer bærekraftig bransje. Derfor spesialiserer jeg meg på renovering av eldre bygninger og gjenbruk av materialer. Oppdrag som omfatter nybygg, påbygg og tilpasninger til nye standarder tar jeg også med stor glede.
 

For å spare både lommeboken din, og miljøet vårt, vil jeg alltid undersøke alle muligheter for å løse oppgaven på en bærekraftig måte. Om det er mulig å gjenbruke materialet gjør jeg det, men om du vil beholde den gamle stilen, eller ikke, bestemmer du. Det brukte materialet kan også gjøres nytt og moderne. Valget er ditt!

I 12 år jobbet jeg som maler i Nederland, i såkalte "elitefirma". Dette var store firma, med store kunder. Standarden var skyhøy og den har jeg beholdt og tatt med til Norge. Utstyret som blir brukt i SVK bygg & maling er delvis importert fra Nederland, fordi jeg genuint tror på at god kvalitet starter med å velge de beste verktøyene.

I til sammen 17 år har jeg arbeidet som snekker og maler.  Hvert prosjekt er unikt, og det er derfor jeg elsker det jeg gjør. Som snekker og maler har jeg god oversikt over hele bildet ved oppussing og renovering, og tilpasser meg dine behov og ønsker. Uansett hvilken tjeneste du har behov for, kan du være sikker på at jeg vil levere arbeid av høy kvalitet.

Bærekraft står i sentrum for mitt arbeid, og jeg ønsker å bidra til å skape en bedre fremtid for oss alle.

bottom of page