top of page
Sebastian på et stilas ved et bygg.

Snekker og maler i én

Med til sammen 17 års erfaring som både snekker og maler har jeg kunnskapen som trengs. Uansett hvilken tjeneste du trenger, kan du være sikker på at jeg vil levere arbeid av høy kvalitet. 

Ta kontakt da vel!
Glasstjenester

Knust glass, ripet glass, sprukket eller punktert glass? Jeg er klar til å hjelpe deg med å ta mål og bytte glass i eksisterende rammer. Glass punkterer gjerne etter flere år med slitasje. Behovet for å skifte et punktert glass, vil ha betydning for varmetap og inneklima. Dersom vinduene dine går tregt og det gjerne er vanskelig å vri rundt håndtakene, kan det være behov for å skifte hele vinduet. Som resten av bygningsmassen er det viktig å vedlikeholde vinduene for å oppnå en lengst mulig funksjonstid, jeg gir deg gode råd om det. SVK Bygg & Maling leverer glass til alle typer vinduer.

Fargerik mosaisk glass.
Maling

Med 12 års erfaring som maler i Nederland har jeg kunnskapen som skal til for alle typer malingsprosjekter relatert til bygg. Vegger utvendig og innvendig, dører, vinduskarmer, utebod, garasje – jeg møter dine behov. 

Maleutstyret jeg bruker er delvis importert fra Nederland i merket Copenhagen Gold, fordi god kvalitet starter med å velge de beste verktøyene. Selve malingen er alltid av høy kvalitet for å sikre at resultatet varer lenge og ser flott ut. Jeg er også opptatt av at malingsproduktene skal være miljøvennlige, for å minimere vår påvirkning på miljøet.

Glassdør i en stue med et stort glass vindu.

Renovering

SVK bygg & maling hjelper deg å forvandle hjemmet ditt til det du ønsker. Fra små endringer til store prosjekter som krever omfattende ombygging – jeg bidrar til å gjøre drømmene dine til virkelighet. 

Fargerikt glassvindu.
Gips og listefritt

Det er blitt svært populært å ikke ha lister i tak og gulv, og rundt vinduer. Gipsing av vegger og tak kan gi hjemmet ditt et rent og moderne utseende, mens listefrie vinduer gir en jevn og sømløs overgang mellom vinduet og veggen. 
 

Jeg kan hjelpe med gipsing av vegg og tak, både med og uten lister.
 

Nærbilde av et tak.
Flislegging

Nye fliser på badet? Kanskje du vil bytte ut de gamle på kjøkkenet? Har du nylig bygget hus og trenger profesjonell hjelp til flisleggingen på vaskerommet? 

Få flisleggingen gjort på en fagmessig måte.

Nærbilde av en tømmervegg.
Listefritt

Denne trengs ikke tror jeg. 

Nyoppusset rom med glass dører.

KONTAKT OSS

FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT

bottom of page